Vi er vilde med rideklubber

Vi er vilde med rideklubber og foreningsarbejdet og vi er især vilde med elevskoler og elevryttere, da vi ved, at interessen for heste og det at ride ofte bliver skabt her. Der ligger mange gode oplevelser i det at ride elevhest og være medlem af en rideklub. Sofie red elevhest i mange år, før hun fik sin egen pony og mor Charlotte har været aktiv i at skabe aktiviteter og oplevelser for elevryttere og privatryttere.

Derfor vil vi gerne støtte op om disse aktiviteter og klubber.

 

Lav en klubaftale med os

Når I som rideklub laver en klubaftale med os, så kommer det både jeres ryttere og klubben til gode.

I får en rabatkode og når jeres medlemmer bruger denne, får de automatisk 5% rabat i vores shop. Samtidig optjener klubben point til præmier til stævner osv. 

Hvis klubben ligger i nærheden af Randers kommer vi også gerne ud og holder klubaftener, hvor medlemmer har mulighed for at se vores produkter og bestille dem i shoppen. Ugen efter leverer vi så det hele i klubben, så alle sparer fragten! 

Vi har selvfølgelig en forventning om, at I som rideklub promoverer og reklamere for os på relevante medier – noget for noget. 

Er din klub interesseret i en klubaftale, så send os en mail på charlotte@csrideudstyr.dk, så tager vi en snak om en aftale