Om os

Vi – Sofie og Charlotte har stiftet CS Rideudstyr, fordi vi havde en drøm om at drive en webshop med rideudstyr til elevrytteren, partrytteren og den unge rytter med sin første pony eller hest.

Sofie har været elevrytter og haft part på en elevhest i en del år, før hun fik sin egen pony og vi har altid haft et hjerte i elevskolen og de unge ryttere, som starter op til ridning og bliver forelsket i sporten, i ponyen og i samværet med dyrene. Vi synes, at der mangler en webshop med fokus på disse ryttere, hvor man kan få godt rideudstyr til rimelige penge og ikke mindst god rådgivning om, hvad man har brug for og få svar på alle de spørgsmål, som man som ny rytter eller ponymor har brug.

Måske skal vi også lige præsenterer den sidste “medejer” nemlig vores søde pony Regitze. Hun kommer nok mest til at tage sig af at være model og teste eventuelle godbidder. 

Vi deler gerne ud af vores viden og erfaring og svarer gerne på spørgsmål. På vores blog vil vi dele ud af vores viden og få gæstebloggere til at dele deres viden og erfaring med os. 

Velkommen til