Prob olie 200 ml

149,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

Prob Olien er velegnet til tør og irriteret hud. Den har en særdeles god effekt på hud med tildens til kløe og er et velkendt produkt der med succes anvendes, særligt om sommeren.
Olien er fugtgivende og alkohol- og trætjærebaseret, hvilket egner sig særlig godt til tør og kløende hud. Prob Oli kan anvendes der, hvor kløen er et problem, hvad enten det er i man eller halerod og vil medvirke til, at duften hos hesten ændres med god effekt.

Let at påføre gennem tæt pels, man og halerod med sin tube.
Olien er drøj og absorberer hurtigt ind i huden, ingen klæbrig pels, man eller hale og ikke nogen risiko for forbrændinger i stærkt sollys.

Vi anbefaler at teste produktet på et mindre område, første gang man skal bruge olien for at se om hesten reagerer negativt på den. Den indeholder alkohol og kan opleves irriterende for nogle heste. I tilfælde af irritation, vask med sæbe og vand og afbryd behandlingen.
Undgå øjne og luftveje.

EKHOLM producerer produkter til heste og smådyr 100% baseret på naturlige råvarer. Det er miljøvenlige produkter der produceres bæredygtigt og som ikke skader hverken dyrene eller menneskerne der anvender produkterne på dyrene. Alle produkter er 100% giftfri!

 

Brugervejledning:

Påfør dråbevis på huden med intervaller på ca. 5 cm mellemrum. Olien er meget flydende og kan let spredes i et større område med let massage på pelsen nogle sekunder efter påføring.
Påfør først hver tredje dag så længe behovet er til stede, derefter ved behov. Prøv at finde det interval som passer til din hest. Det kan være nok med få gange om ugen, mens andre bruger den hver dag.

Indhold:

Ethanol, Aqua, 2-propanol, Glycerin, Pinus Wood Tar.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Prob olie 200 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.